Terug

Senren tegels van Tonalite

Ben je op zoek naar tegels die niet alleen kwalitatief hoogwaardig zijn, maar ook nog eens kleurrijk en stijlvol? Dan zijn de rechthoekige Senren tegels van Tonalite de perfecte keuze voor jou! Deze tegels zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren zoals pistacchio, verderame, ottanio, lilla, terracotta en rosantico. Hierdoor kun je ze in allerlei ruimtes gebruiken en je huis een unieke uitstraling geven.

De Senren tegels zijn gemaakt van glazuur porselein van topkwaliteit, waardoor de tegels waterdicht zijn en zeer duurzaam. De tegels zijn geschikt voor gebruik in alle ruimtes van je huis, inclusief de badkamer en keuken. Ze zijn erg stevig en gaan lang mee, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.

Voordelen van de unieke Senren tegels

Omdat ze met de hand zijn gemaakt, zijn er lichte dimensionale verschillen tussen de tegels. Dit geeft de tegels een authentieke uitstraling die je niet snel elders zult vinden. Bovendien reproduceren de tegels traditionele handgemaakte tegels, waardoor ze perfect zijn voor wie een nostalgisch gevoel wil toevoegen aan hun huis.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige en stijlvolle oplossing voor jouw interieur of exterieur, dan zijn de Senren tegels van Tonalite de perfecte keuze. Met hun mooie kleuren, unieke afwerking en duurzame kwaliteit, zijn deze tegels een slimme investering die jouw ruimte tot leven zal brengen.

De Senren tegels zijn verkrijgbaar in de afmetingen 5 x 15 cm en hebben een dikte van 8,5 mm. Dit maakt ze perfect voor gebruik op zowel vloeren als wanden. Dankzij de veelzijdigheid van deze tegels, kun je een unieke uitstraling creëren in elke kamer van je huis.

Kleurrijke, duurzame én stijlvolle Italiaanse tegels

Als je op zoek bent naar kleurrijke, duurzame en stijlvolle tegels, dan zijn de Senren vloertegels van Tonalite de perfecte keuze voor jou. De Senren wandtegels van Tonalite zijn geschikt voor verschillende toepassingen in huis. Gebruik ze als vloertegels in de keuken, badkamer of hal, of als muurtegels in de badkamer, wc of keuken. Door de grote keuze aan kleuren en afwerkingen kun je unieke stijlen creëren die bij jouw persoonlijke smaak passen.

Het is niet voor niets dat architecten deze tegels graag gebruiken in hun projecten. Bestel vandaag nog en geef jouw huis een unieke, kleurrijke uitstraling die je vrienden en familie zullen bewonderen!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie