Terug

Venis Verbier tegels

Venis Verbier tegels is een prachtige, stijlvolle serie natuursteenlook tegels, geschikt voor gebruik in private settings zoals bijvoorbeeld huiskamers maar ook voor publieke ruimten als restaurants of hotel lobby's. De natuursteenlook tegels van Venis Verbier zijn beschikbaar als vloertegels ofwel plavuizen (59,6x59,6cm en 100x100cm), wandtegels (45x120cm) en als decoratieve tegels (45x120cm), ook wel design tegels genoemd. De uitstraling van de tegels is rustiek en ruimtelijk. Ze zijn neutraal en subtiel en geven uw vertrek tegelijkertijd een hoop karakter mee.

Kleuren waarin de Venis Verbier tegels bij ons te verkrijgen zijn: 

  • Verbier Dark
  • Verbier Sand 
  • Verbier Silver

De decoratieve tegels zijn verkrijgbaar met een geribbeld motief (Samui) en een ongebruikelijk, creatief geruit motief (Thao).

Meer weten? Bekijk dan de Venis Verbier website waar u meer informatie en afbeeldingen vindt. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Verbier van Venis? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Venis. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Venis Verbier tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie