Terug

Venis Newport tegels

De Venis Newport tegels bestaat uit vloertegels in natuurlijke kleuren. Het zijn stoere cementlook vloertegels. De Newport tegelserie is uitstekend te gebruiken voor moderne woonkamers of loften, maar ook in klassieke settings misstaan de tegels niet. Bovendien zijn Venis Newport tegels geweldig te combineren met de rest van de opvallende Venis wandtegels voor een robuuste, contrasterende look.

Venis Newport is er in de volgende subtiele lichte en donkere kleuren:

  • White
  • Beige
  • Natural
  • Gray
  • Dark Gray

De Newport tegelserie van Venis is leverbaar in het matte, gerectificeerde vierkante formaat 59,6x59,6 cm voor op de vloer en in het matte, gerectificeerde langwerpige formaat 33,3x100 cm voor op de wand. De vloertegels zijn antibacterieel, vorst- en waterbestendig.

Bekijk de Newport tegels brochure voor een impressie, formaten en afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Newport van Venis? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Venis. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Venis Newport tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie