Terug

Unicom Starker Board tegels

De Unicom Starker Board tegelserie bestaat uit stoere vloertegels in neutrale, koele kleuren. Daarnaast bevat de Board tegelserie mozaïek wandtegels in dezelfde tinten. Deze Unicom Starker tegelserie staat perfect in woonkamers of loften door de moderne uitstraling van de tegels. Bovendien kunt u de tegels makkelijk met elke stijl interieur combineren, uw inrichting wordt een ware eyecatcher door het neutrale effect van de Unicom Starker Board tegels.

Unicom Starker Board tegels komen in de natuurlijke kleuren:

  • Graphite
  • Chalk
  • Dust
  • Paper
  • Inkwell

De Board tegelserie van Unicom Starker is leverbaar in vele grote en kleine gerectificeerde formaten, zowel vierkant (tot 60,4x60,4 cm) als langwerpig (tot het enorme 60,4x120,8 cm). De mozaïeken zijn verkrijgbaar als murales muurstroken (mat van 30,2x60,4 cm) en vierkanten (mat van 30,2x30,2 cm). Deze wandtegels zijn complementair aan de strakke vloertegels. Bovendien zijn er allerlei handige speciale delen verkrijgbaar.

Bekijk de Board tegels van Unicom Starker door de brochure te downloaden voor een impressie, meer informatie over formaten en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Board van Unicom Starker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Unicom Starker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Unicom Starker Board tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie