Terug

La Fabbrica Fenis tegels

La Fabbrica Fenis tegels zijn robuust ogende steenlook tegels. Ze lijken sprekend op versleten steen, ze zijn echter van keramiek. De Fenis vloertegels bestaan uit natuurlijke kleuren en hebben structuur aan de randen, wat ze nog authentieker maakt. De La Fabbrica Fenis tegels zijn verkrijgbaar in zowel warme als koude kleuren.

De natuurlijke kleuren van La Fabbrica Fenis:

  • Alba
  • Bovet
  • Chantilly
  • Exilles
  • Rocher

De drie vierkante formaten van La Fabbrica Fenis zijn: 30x30 cm, 45x45 cm en 60,5x60,5 cm. Ook zijn ze er in een langwerpig formaat: 30x45 cm. Daarnaast zijn er bijpassende mozaïektegels verkrijgbaar voor op de muur, met hetzelfde robuuste karakter. Deze worden geleverd op matten van 30x30 cm. Bekijk de La Fabbrica Fenis tegels brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Fenis van La Fabbrica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van La Fabbrica. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de La Fabbrica Fenis tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie