Terug

La Fabbrica Amazon tegels

La Fabbrica Amazon tegels zijn prachtige houtlook tegels ofwel keramisch parket. Met hun zachte tonen lijken ze net echt hout. Ze zijn echter van keramiek, wat makkelijk schoon te maken en te onderhouden is. De Amazon vloertegels zijn duurzaam en de variant met een dikte van 20 mm kan zelfs buiten worden gebruikt, ook op bijvoorbeeld gras, grind of zand. La Fabbrica Amazon tegels zijn verkrijgbaar in mooie, subtiele lichte kleuren.

Het La Fabbrica Amazon kleurenpalet:

  • Kamba
  • Nava
  • Matis
  • Tuxa
  • Arara

De formaten van La Fabbrica Amazon tegels zijn langwerpig: 20x180 cm, 20x120 cm en de 20 mm dikke 40x120 cm voor buiten. De tegels zijn gerectificeerd. Amazon tegels van La Fabbrica kunnen op verschillende manieren worden gelegd en er zijn allerlei speciale stukken verkrijgbaar, bijvoorbeeld voor het zwembad. Bekijk de La Fabbrica Amazon tegels brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Amazon van La Fabbrica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van La Fabbrica. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de La Fabbrica Amazon tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie