Terug

Gigacer LCS tegels

Gigacer LCS tegels zijn mooie vloertegels die op de architectonische Corbusier stijl zijn geïnspireerd. Ze komen in ontzettend veel kleuren en mooie designs.

De drie soorten wandtegels die gecombineerd kunnen worden, zijn: LCS1 Glossy in twaalf kleuren, LCS2 Line in zes kleuren en Beton Blanc of Beton Gris. Ook zijn er van deze laatste vloertegels verkrijgbaar in vierkante formaten. Gigacer LCS tegels staan prachtig in een woonkamer of hal van bijvoorbeeld een moderne loft, maar kunnen ook voor commerciële ruimten en grote projecten gebruikt worden.

LCS1 is verkrijgbaar in het langwerpige formaat van 30x120 cm, LCS2 in hetzelfde formaat en in 15x30 cm en Beton in 120x150 cm, 30x120 cm en 15x30 cm. De vierkante formaten van Beton zijn: 120x120 cm en 60x60 cm. Een zeer aparte en opvallende tegelserie.

Bekijk de Gigacer LCS brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie LCS van Gigacer? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Gigacer. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Gigacer LCS tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak