Terug

Gigacer Argilla tegels

Gigacer Argilla tegels: 120x120 cm tegels zijn stoere vloertegels met de uitstraling van steen. Ze komen in 6 grijstinten en in twee diktes: 4.8 mm en 12 mm. Gigacer Argilla tegels staan prachtig in de woonkamer of hal van bijvoorbeeld een moderne loft, maar kunnen ook voor openbare ruimten gebruikt worden.

De kleuren van de Gigacer Argilla tegelserie:

  • Biacca
  • Fog
  • Vetiver
  • Dry
  • Dark
  • Marine

Gigacer Argilla is verkrijgbaar in een groot vierkant formaat van 120x120 cm en een kleiner formaat van 60x60 cm. Ook zijn er langwerpige formaten: 60x120 cm en 40x120 cm. Daarnaast zijn er mozaïeken in drie vormen (vierkant, rechthoekig, tegelstroken) van verkrijgbaar en zijn ze er in pentagon (zeshoekige) vorm in een klein en groot formaat. De grijstinten van de Gigacer Argilla tegels kunnen mooi worden gecombineerd voor een spannend effect.

Bekijk de Gigacer Argilla brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Argilla van Gigacer? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Gigacer. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Gigacer Argilla tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie