Terug

41zero42 Mate tegels

41zero42 Mate tegels is een serie die gebaseerd is op contrasten. Enerzijds kunt u kiezen voor het type Earth, een keramische tegel leverbaar in de kleuren Ivory, Grey, Smoke en Olive. Aan de andere kant van het spectrum vinden we de marmerlook tegels in de serie die leverbaar zijn in de kleuren White en Black. De tegels binnen deze series zijn te verkrijgen in de maten 60x60 cm, 30x60 cm, 20x20 cm en 7,5x60 cm. 

Naast de vierkante en rechthoekige modellen zijn 41zero42 Mate tegels tevens in avontuurlijke vormen te bestellen: Chevron tegels, Fes, Esagona, Mosaic en Skirting. Chevron tegels worden ook wel visgraat tegels genoemd.

Uiteraard zijn alle typen vloertegels en wandtegels binnen de 41zero42 Mate tegels serie te combineren binnen hetzelfde interieur. 

Bekijk de 41zero42 Mate brochure (PDF) of website voor meer informatie en afbeeldingen. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Mate van 41zero42? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van 41zero42. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de 41zero42 Mate tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie