Terug

Revoir Paris Elysee tegels

Revoir Paris Elysee tegels is een stijlvolle cementlook design tegel die wij leveren in twee verschillende varianten, beide uitgevoerd in lichte tinten. Het Pedro Gris model kent een subtiel, doolhofachtig patroon. Nour Noir is weer heel iets anders, meer klassiek; de associatie met oude fonteinen en binnenplaatsen komt op bij deze tegel. De vloer en wandtegels in de Revoir Paris Elysee serie zijn geschikt voor zowel privaat gebruik als voor gebruik in publieke ruimten als kapsalons, bars en café's.

De afmetingen van deze tegels zijn 60x60 cm met een dikte van 10 mm. Meer informatie over het Pedro Gris type vindt u in deze brochure. En als u meer wilt weten over de Nour Noir subserie, kijk dan hier even.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de Revoir Paris Elysee tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Revoir Paris. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Revoir Paris Elysee tegels.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Revoir Paris tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie