Terug

Pamesa Kingswood tegels

Pamesa Kingswood tegels zijn keramisch parket met een natuurlijke houtlook. De Kingswood tegels lijken net echt hout. Ze zijn echter van keramiek. Hierdoor zijn ze makkelijk te onderhouden en duurzaam. De Kingswood vloertegels staan prachtig in de woonkamer of slaapkamer, maar ze kunnen ook in natte ruimten zoals de badkamer worden geplaatst. Pamesa Kingswood tegels zijn verkrijgbaar in natuurlijke kleuren. De Pamesa mozaïektegels voor op de muur hebben dezelfde kleuren, waardoor de tegelserie een mooie eenheid vormt.

De Pamesa Kingswood tegelkleuren:

  • Argent
  • Magma
  • Musgo
  • Natural
  • Oxid (Kings Deck)

Het formaat van de langwerpige Pamesa Kingswood vloertegels is 22x85 cm. De formaten van de Pamesa Kingswood mozaïeken wandtegels is 30x30 cm. Dit zijn matten waarop de kleinere rechthoekige mozaïeken zijn geplaatst.

Bekijk de Pamesa Kingswood brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Kingswood van Pamesa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Pamesa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Pamesa Kingswood tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie