Terug

Natucer Tech Cool

Natucer Tech Cool tegels zijn stijlvolle design tegels in zwart en wit met bijzondere vormen en een mooie textuuroptie. De Natucer Tech Cool tegelserie lijkt op het eerste gezicht op vintage tegels, maar door de koele indruk komt ook het moderne karakter naar voren.

Natucer Tech Cool kent twee mooi contrasterende kleuren:

  • Snow
  • Slate

De Tech Cool tegels komen in verschillende vormen en formaten. Zo zijn er vierkante en rechthoekige tegeltjes, maar ook zeshoekige en langwerpige expemplaren met een punt aan weerszijden. De tegels hebben onregelmatige randen, waardoor ze een mooie vintage sfeer geven.

Natucer Tech Cool komt het beste tot zijn recht op foto's. Kijkt u in de catalogus (pdf) of op de website voor een uitgebreide indruk.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in design tegels uit de serie Tech Cool van Natucer? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Natucer in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Natucer Tech Cool tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie