Terug

Mutina Chymia tegels

Mutina Chymia tegels is een smaakvolle en unieke serie decoratieve tegels die eigenlijk op zichzelf staat dit seizoen. Voor deze design tegels - met een dikte van 10 mm en een afmeting van 30 x 30 cm - heeft Mutina zich laten inspireren door de laatste trends op het gebied van grafisch ontwerp, mede ook door in zee te gaan met de bekende Milanese ontwerper annex kunstenaar Gennaro Avallone. Mutina laat je binnen de Chymia collectie kiezen uit een groot aantal prints waarbij in alle gevallen gespeeld wordt met het contrast tussen de kleuren zwart en wit. 

De verschillende prints binnen deze collectie vloer en wandtegels zijn uitstekend met elkaar te combineren met als resultaat een geweldig creatief effect. Qua kleurpalet heeft Avallone zich laten inspireren door de kunst die gevonden is in oude Romeinse en Griekse nederlzettingen als Pompeï en Paestum maar ook bijvoorbeeld door werk uit India. 

Uitgebreide afbeeldingen van de Mutina Chymia tegels, desgewenst zelfs in hoge resolutie, vindt u in de brochure van deze fabrikant. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in Chymia tegels van Mutina? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mutina. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Mutina Chymia tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie