Terug

Kerlite Exedra tegels

De Kerlite Exedra tegelserie bestaat uit stijlvolle vloertegels met een marmerlook design. Kerlite Exedra marmerlook vloertegels zijn zeer dun, maar wel in een groot formaat leverbaar. Deze tegels geven uw interieur een klassieke uitstraling. Bovendien heeft de Kerlite Exedra tegelserie een natuurlijk kleurenpalet, wat zorgt voor rust en harmonie in uw ruimte. Opvallend aan deze tegels is, dat ze antibacterieel zijn. Perfect dus voor in de badkamer, maar ook in andere ruimten staan deze tegels prachtig.

Kerlite Exedra tegels zijn leverbaar in de kleuren:

  • Calacatta
  • Estremoz
  • Marfil
  • Travertino
  • Pulpis
  • Amadeus

De 3 mm Kerlite Exedra tegels hebben diversematen waaronder 100x100 cm en 100x300 cm tegels. De tegels zijn naast de gewone “Naturale” afwerking, verkrijgbaar in een opvallende afwerking zoals Soft of Lux met een glans. De klassieke stijl van deze marmerlook past bij elk interieur. Daarnaast zijn er special stukken leverbaar van Kerlite Exedra.

Bekijk de Kerlite Exedra tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Exedra van Kerlite? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Kerlite. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Kerlite Exedra tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak