Terug

LES BOIS tegels van Gazzini

Met de nieuwe Gazzini collectie LES BOIS tegels ontmoet de warmte van hout de voordelen van porcellanato. De collectie bestaat uit 3 eigentijdse en prestigieuze kleuren die gekenmerkt worden door een esthetiek die trouw blijft aan het origineel en op meerdere manieren gecombineerd kan worden.

Gazzini staat bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve ontwerpen. Met de LES BOIS tegels combineert Gazzini het beste van twee werelden, namelijk de warmte en sfeer van hout en de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van porcellanato. De tegels zijn geschikt voor diverse toepassingen en kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in woonkamers, badkamers, keukens, restaurants en hotels.

De tegels zijn er in drie prachtige tinten

Het tegelaanbod van Gazzini heeft verschillende afmetingen, patronen en afwerkingen, en daarom is er voor elke kamer en stijl een passende tegel. De middelste houtlook tegelkleur is St. Tropez, terwijl de donkere houtlook tegels bekend staan als Antibes en de lichtere houtlook tegels Biarritz heten.

De geproduceerde keramische tegels zijn niet alleen duurzaam en gaan lang mee, maar zijn aan het eind van hun levensduur ook volledig recyclebaar. Daardoor dragen de LES BOIS wandtegels bij aan een duurzamere wereld en verminderen ze de impact op het milieu.

De St. Tropez tegels hebben een warme look

Ze zijn ideaal voor het creëren van een natuurlijke en rustgevende sfeer in een interieur. De donkere kleur van de Antibes tegels geeft een krachtige en robuuste uitstraling aan een ruimte en is geschikt voor meer industriële interieurs. De Biarritz wandtegels daarentegen zijn licht en luchtig en geven een frisse en moderne uitstraling.

LES BOIS tegels bieden ook praktische voordelen

De tegels zijn namelijk heel gemakkelijk te onderhouden en zijn bestand tegen krassen en vlekken. Dit maakt ze ideaal voor kamers die veel gebruikt worden en waar de vloer of muur gemakkelijk vuil kan worden.

Als je op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle oplossing voor je vloer of wand, dan zijn de Gazzini LES BOIS tegels zeker het overwegen waard. Met de verschillende kleuren en legpatronen zijn er talloze mogelijkheden om een unieke en persoonlijke look te creëren die bij je interieur past.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Gazzini tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak