Terug

Gardenia Just Nature tegels

Keramisch parket van Gardenia Just Nature tegels zijn mooie vloertegels met houtstructuur. Ze komen in zes neutrale kleuren, van licht tot donkerder en van warm tot koel. De tegels zijn er in grote formaten. Gardenia Just Nature staat prachtig in een loft, de woonkamer of hal, waarbij uw interieur een mooie traditionele uitstraling krijgt.

De kleuren van de Gardenia Just Nature tegels:

  • Beige Medio
  • Beige Chiaro
  • Beige Scuro
  • Noce Scuro
  • Sbiancato
  • Grigio

Gardenia Just Nature is verkrijgbaar in het grote formaat van 26.5x180 cm. Daarnaast zijn er drie kleinere langwerpige formaten van deze tegelserie: 30x120 cm, 20x120 cm en 15x120 cm. Ook zijn er hele mooie bijpassende wandtegels en mozaïeken verkrijgbaar. Voor een verrassend effect kunnen meerdere formaten vloertegels gecombineerd worden. Tenslotte zijn er ook speciale stukken verkrijgbaar die het leggen vergemakkelijken.

Keramisch parket tegels zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarming

Bekijk de Gardenia Just Nature brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Just Nature van Gardenia? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Gardenia. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Gardenia Just Nature tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak