Terug

Ornamenta tegels

Ornamenta tegels zijn van Italiaanse makelij en bieden een reeks ontwerpen waarmee architectuur, tegels en interieur elkaar verrijken. Van kleurrijke Portugese tegels tot mooie geometrische patronen en van zware zeshoekige vloertegels tot vrolijke, op marmer geïnspireerde ontwerpen en van eighties tegels tot tegels met een patroon van ruitjespapier: Ornamenta specialiseert zich, zoals de naam al zegt, in tegels die echte ornamenten zijn. Een aantal van Ornamenta's series is daarbij zeer kleurrijk en geschikt voor vrolijke, opvallende interieurs, terwijl andere tegelsiereis smaakvolle herinterpretaties van aloude ontwerpen zijn. Elke Ornamenta tegel heeft iets bijzonders en als u unieke tegels met karakter zoekt, dan is Ornamenta een goede keuze. 

De selectie tegels van Ornamenta is veel te groot om op te noemen. Neemt u daarom eens een kijkje in Ornamenta's uitgebreide en kleurrijke overzichtscatalogus (pdf), of op hun website, om een overzicht van de collectie te krijgen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Ornamenta? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Ornamenta in de showroom klaarstaan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van uw Ornamenta tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie