!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • Viva L\'H tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Viva L'H tegels

Viva L'H tegels

Viva L’H tegels zijn strakke vloertegels met een minimalistische uitstraling. Deze keramieken tegels zijn er in een lichte en drie donkere kleurvarianten. Van de L’H serie zijn er diverse maten vloertegels, maar ook mozaïek en decortegels voor op de wand. De Viva L’H tegelserie staat prachtig in hedendaagse woningen en lofts.

Viva L’H vloertegels zijn er in de kleuren:

  • Bianco
  • Cafe
  • Cenere
  • Nero

De Viva L’H tegels komen in vier formaten, tot wel 60x120 cm. De decortegels zijn er in 20x20 cm, 30x60 cm en 80x80 cm en mozaïek in matten van 30x30 cm. Bovendien zijn speciale onderdelen zoals plinten en stukken die het leggen makkelijker maken van de Viva L’H tegels. De viva LH tegels hebben krassen onder het glazuur om dit effect te krijgen.

Bekijk de Viva L'H tegels op de website van Viva voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie L'H van Viva? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Viva. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Viva L'H tegelserie.

Vraag een offerte aan