!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • viva dotcom

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Viva Dotcom

Viva Dotcom

Viva Dotcom tegels zijn gebaseerd op kalksteen met een ruwe, zanderige structuur. Viva Dotcom natuursteenlook tegels hebben daardoor een mooi gespikkeld uiterlijk en een zeer natuurlijke look. Waar echt kalksteen of zandsteen zeer kwetsbaar is en ongeschikt voor gebruik in bijvoorbeeld een keuken, kunt u Viva Dotcom tegels gebruiken waar u maar wilt; ze zijn onderhoudsarm en makkelijk schoon te houden.

Viva Dotcom natuursteenlook tegels worden gemaakt in de kleuren:

  • White
  • Grey
  • Mud
  • Dark

Viva Dotcom tegels komen in mooie grote formaten: 30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 45x90 cm, 90x90 cm en 75x150 cm XXL tegels. Ook is er een speciale, extra dikke buitentegel van 80x80 cm. Leg mooie regelmatige patronen, of kies juist voor een speelser patroon met verschillende formaten. Extra variate kan worden aangebracht met de speciale mozaïektegel opties en een aantal onregelmatige formaten.

Wilt u meer zien van de mogelijkheden die Viva Dotcom natuursteenlook tegels bieden? Kijk dan in de brochure (pdf) of in de website

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natursteenlook tegels uit de serie Dotcom van Viva? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Viva in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Dotcom tegelserie.

Vraag een offerte aan