!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • Viva 300 tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Viva 300 tegels

Viva 300 tegels

Viva 300 tegels zijn mooie houtlook vloertegels met de formaten van parket, zodat het net lijkt alsof ze echt van hout zijn. Deze keramieken tegels zijn er meerdere natuurlijke kleurvarianten. De Viva 300 tegelserie staat tijdloos in hedendaagse woningen. De kleuren tegels kunnen worden gecombineerd voor een opvallend effect. Bovendien is er een aparte vorm verkrijgbaar van de Viva 300 tegels met een multicolor planken houtlook: de Tangram.

Viva 300 vloertegels zijn er in de kleuren:

  • Essenze
  • Tinto
  • Back

De Viva 300 tegels komen in meerdere langwerpige formaten, tot wel 20x180 cm. De Tangram versie is er in 80x80 cm. Bovendien zijn speciale onderdelen zoals plinten en stukken die het leggen makkelijker maken van de Viva 300 tegels.

Bekijk de Viva 300 tegels op de website van Viva voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie 300 van Viva? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Viva. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Viva 300 tegelserie.

Vraag een offerte aan