!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • Viva +3 Concrete and Paper tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Viva +3 Concrete and Paper tegels

Viva +3 Concrete and Paper tegels

Viva +3 Concrete and Paper tegels zijn een eigentijdse mix van wandtegels en vloertegels met de uitstraling van beton. Ze komen in diverse warme en koele kleuren voor op de vloer en mooie strakke decors voor op de wand. Er bestaan vierkante tegels, langwerpige tegels en vierkanten mozaïek tegels. De Viva +3 Concrete and Paper tegelserie staat prachtig in hedendaagse woningen en loften.

Viva +3 Concrete and Paper cementkleurige vloertegels zijn er in de kleuren:

  • Bianco
  • Grigio
  • Sabbia
  • Marrone

De Viva +3 Concrete and Paper tegels komen in zowel vierkante als langwerpige formaten, tot wel 1x1 meter. De decortegels voor op de muur zijn er in 30x120 cm en in 20x120 cm, maar ook in het vierkante 60x60 cm en in mozaïek van matten van 30x30 cm. De +3 mozaïek tegels zijn er in twee vierkante formaten op dezelfde grootte mat. Bovendien zijn er speciale stukken zoals plinten en is er een antislip variant van 80x80 cm.

Bekijk op de website van Viva de Viva +3 Concrete and Paper tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie +3 Concrete and Paper van Viva? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Viva. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Viva +3 Concrete and Paper tegelserie.

Vraag een offerte aan