Viva tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Viva tegels

Viva tegels

Viva tegels komen van het bedrijf Viva Ceramica, een tegelfabrikant die sinds 1985 Italiaanse tegels fabriceert. Viva tegels zijn zeer modern, ze lijken allemaal net kunstobjecten. Prachtige decortegels met verschillende motieven en prints maken Viva tegels zeer exclusieve producten.

Viva Nr. 21 is momenteel erg in trek in Nederland. Dit zijn cementkleurige tegels in neutrale kleuren. Vanuit deze lijn is ook de nieuwe Viva Statale 9 tegelserie ontstaan, met tegels van betonlook en steigerhout look, met diverse decors en kleuren. Ook de Viva Acustico 12 is een prachtige tegelserie met vintage look.

Bekijk de Viva tegels website voor meer informatie en voor afbeeldingen. Aan deze prachtige website kunt u al zien dat het niet zomaar een standaard tegelfabrikant is. Als u tegels van Viva in huis neemt, weet u zeker dat u iets aparts heeft waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Viva? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Viva. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Viva tegels.

Vraag een offerte aan

Viva vloertegels