uitgebreid advies nodig ? Plan een afspraak in via onze agenda
  • Villeroy en Boch Nature Side
  • Villeroy en Boch Nature Side

Offerte aanvragen

Villeroy en Boch Nature Side

Villeroy en Boch Nature Side is een houtlook vloertegel die niet van echt hout te onderscheiden is. De Villeroy en Boch keramisch parket / houtlook tegels hebben een natuurlijke uitstraling. Omdat het tegels zijn, is het onderhoudsvriendelijk parket. Door de verschillende formaten tegels kan er met de Nature Side tegelserie speelse vloeren worden aangelegd.

Villeroy en Boch Nature Side komt in 4 kleuren:

  • Beige gekalkt 2146 CW10
  • Beige 2146 CW20
  • Grijsbruin 2146 CW60
  • Roodbruin 2146 CW80

Dit zijn eigentijdse natuurlijke houttinten, die harmonieus samengaan met de meest uiteenlopende woonkamer of badkamerinterieurs. Daarnaast zijn er tegelstroken beschikbaar voor wanden, of voor douches op vloerniveau met de slipvastheid R9 / blootsvoets A. Bekijk op de website van Villeroy en Boch meer over de Nature Side tegels.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Nature Side van Villeroy en Boch? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Villeroy en Boch. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Villeroy en Boch Nature Side tegelserie.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Villeroy en Boch