• Villeroy en Boch My Earth tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Villeroy en Boch My Earth tegels

Villeroy en Boch My Earth tegels

Villeroy en Boch My Earth tegels zijn prachtige tegels geïnspireerd op echt natuursteen. Villeroy en Boch My Earth hebben daarom per tegel een uniek patroon. Deze keramische tegels zijn verkrijgbaar in prachtige natuurlijke kleuren en zijn duurzaam en makkelijk in het onderhoud. My Earth is in meerdere formaten leverbaar die met elkaar te combineren zijn. Uw interieur krijgt een warme en sjieke uitstraling. Villeroy en Boch My Earth tegels maken iets bijzonders van bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, hal of badkamer, maar zijn ook geschikt voor commerciële ruimten.

De Villeroy en Boch My Earth tegelserie is verkrijgbaar warme kleuren:

  • Beige Clair (Lichtbeige)
  • Beige
  • Gris (Grijs)
  • Anthracite (Antraciet)

Villeroy en Boch My Earth tegels hebben de vierkante formaten 60x60 cm en 30x30 cm en de langwerpige formaten 30x60 cm, 20x60 cm en 10x60 cm. Ook zijn ze er in een opvallend mozaïek in de vorm van kleine rechthoeken voor op de wand (mat van 30x30 cm) en in tegelstroken. Daarnaast zijn er speciale stukken leverbaar zoals plinten.

Bekijk de Villeroy en Boch My Earth tegels brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie My Earth van Villeroy en Boch? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Villeroy en Boch. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Villeroy en Boch My Earth tegelserie.

Vraag een offerte aan