• Villeroy en Boch Lodge tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Villeroy en Boch Lodge tegels

Villeroy en Boch Lodge tegels

De Villeroy en Boch Lodge tegels zijn prachtige vloertegels en wandtegels met houtlook en een klassiek design. Villeroy en Boch Lodge vloertegels lijken net echt hout. Deze tegels zijn echter van keramiek. Keramisch parket is duurzamer en makkelijker in het onderhoud dan gewoon parket. Lodge is in smalle, langwerpige formaten leverbaar. Uw interieur krijgt er een warme uitstraling door. Villeroy en Boch Lodge tegels staan mooi in bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, hal of badkamer.

De Villeroy en Boch Lodge tegels zijn er in de warme kleuren:

  • HW10
  • HW60
  • HW70
  • HW80
  • HW90

Villeroy en Boch Lodge tegels hebben de langwerpige formaten 22,5x90 cm en 11,25x90 cm. Ook zijn ze er in een opvallend mozaïek voor op de wand van 7x7 cm (losse onderdelen). Daarnaast zijn er tegelstroken en verschillende speciale stukken leverbaar.

Bekijk de Villeroy en Boch Lodge tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Lodge van Villeroy en Boch? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Villeroy en Boch. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Villeroy en Boch Lodge tegelserie.

Vraag een offerte aan