Villeroy en Boch tegels en wandtegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Villeroy en Boch tegels

Villeroy en Boch tegels

Villeroy en Boch tegels zijn van het ijzersterke Villeroy & Boch merk, dat bekend staat om zijn kwaliteit, imago, vormgeving en moderniteit. In de loop van de ondernemingsgeschiedenis is Villeroy en Boch gegroeid van producent en verkoper van hoogwaardige keramiekproducten tot een wereldwijd gerenommeerd lifestyle merk. Sinds 1990 is Villeroy en Boch ook een beursgenoteerde onderneming.

Tegels van Villeroy en Boch

Villeroy en Boch tegels zijn in 125 landen wereldwijd vertegenwoordigd. Vanuit de hoofdvestiging in Mettlach Saarland op het drielandenpunt tussen Duitsland, Frankrijk en Luxemburg stuurt Villeroy en Boch alle wereldwijde activiteiten. Tot het Villeroy en Boch concern behoren 24 productievestigingen voor tegels, waarvan er 20 in Europa, 3 in Mexico en één in Thailand staan.


Villeroy en Boch tegels voor het buitenshuis

Villeroy en Boch heeft een tegelserie die speciaal voor het terras of de tuin is gemaakt. De terracotta vloer Pescara is uitermate geschikt voor buiten. Deze Villeroy en Boch tegels komen in de formaten 30x30 cm of 45x45 cm.

Bekijk de Villeroy en Boch tegels website voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Villeroy en Boch? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Villeroy en Boch. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Villeroy en Boch tegels.

Vraag een offerte aan