Ook nu op afspraak, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies
  • Unicom Starker Seamless tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Unicom Starker Seamless tegels

Unicom Starker Seamless tegels

Unicom Starker Seamless tegels is een elegante, effen vloer- en wandtegel die elk interieur een neutrale, maar toch chique afwerking geeft. De betonlook vloertegels en wandtegels van Unicom Starker Seamless zijn leverbaar in zes verschillende grijs- en beigetinten. Door deze te combineren kunnen verschillende oppervlakten mooi worden geaccentueerd.

Naast de standaard, effen vloertegels en wandtegels komt Seamless ook in een 'décor' variant, waarbij 9 verschillende decoratieve patronen op de tegels worden gedrukt. Deze kunnen op allerlei manieren worden gemixt om een eigentijds en speels, of juist ouderwets en regelmatig patroon te bereiken. 

Unicom Starker Seamless is verkrijgbaar in de formaten 30x60 cm, 60x60 cm en 80x80 cm. Hiernaast is er een kleiner zeshoekig formaat en matten van vierkante mozaïeksteentjes beschikbaar.

Voor een overzicht van alle mogelijkheden en inspiratie voor het gebruik van deze mooie tegel, zie de catalogus (pdf).

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de vloertegel / wandtegel Seamless van Unicom Starker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Unicom Starker in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Unicom Starker Seamless tegels.

Vraag een offerte aan