Ook nu op afspraak, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies
  • Unicom Starker Midtown tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Unicom Starker Midtown tegels

Unicom Starker Midtown tegels

De Unicom Starker Midtown tegelserie bestaat uit robuuste vloertegels met betonlook. Daarnaast bevat de Midtown tegelserie wandtegels met opvallende vintage patchwork decors in dezelfde kleuren als de vloertegels. Deze Unicom Starker tegelserie is uitstekend te gebruiken voor moderne woonkamers in loften of appartementen in de stad door de stoere, rauwe uitstraling van de tegels. Bovendien zijn de natuurlijke warme en koude tinten van de tegelserie neutraal, waardoor u ze makkelijk met elke stijl interieur kunt combineren en uw interieur extra opvalt.

Unicom Starker Midtown tegels komen in de natuurlijke lichte en donkere kleuren:

  • Soho
  • Harlem
  • Brooklyn
  • Queens

De Midtown tegelserie van Unicom Starker is leverbaar in de vierkante formaten 90x90 cm en 60.4x60.4 cm. Daarnaast zijn de tegels er in het langwerpige formaat 60.4x120.8 cm. Ook zijn er allerlei speciale varianten van verkrijgbaar zoals mozaïeken in 30.2x30.2 cm en mooie vintage decor tegels met het formaat 60.4x60.4 of het kleinere 20.2x20.2. Deze wandtegels zorgen voor een speels contrast wanneer ze worden gecombineerd met de strakke vloertegels. Bovendien zijn er speciale stukken verkrijgbaar van de Unicom Starker Midtown serie.

Bekijk de Unicom Starker Midtown brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Midtown van Unicom Starker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Unicom Starker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Unicom Starker Midtown tegels.

Vraag een offerte aan