Ook nu op afspraak, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies
  • Unicom Starker Key tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Unicom Starker Key tegels

Unicom Starker Key tegels

De Unicom Starker Key tegelserie bestaat uit strakke vloertegels met steenlook. Daarnaast bevat de Key tegelserie mozaïek in vierkante vormen in dezelfde kleuren als de vloertegels. Deze Unicom Starker tegelserie is uitstekend te gebruiken voor moderne woonkamers in loften of appartementen in de stad door de robuuste uitstraling van de tegels. Bovendien zijn de natuurlijke tinten van de tegelserie erg neutraal, waardoor u ze makkelijk met elke stijl interieur kunt combineren en uw interieur extra opvalt.

Unicom Starker Key tegels komen in de natuurlijke kleuren:

  • Keylargo
  • Keywest
  • Keyharbor

De Key tegelserie van Unicom Starker is leverbaar in de formaten 60.4x120.8 cm, 60.4x60.4 cm en 30.2x60.4 cm gerectificeerd. Ook zijn er allerlei speciale varianten van verkrijgbaar zoals mozaïeken in 30.2x30.2 cm en speciale stukken.

Bekijk de Unicom Starker Key brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Key van Unicom Starker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Unicom Starker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Unicom Starker Key tegels.

Vraag een offerte aan