Ook nu op afspraak, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies
  • Unicom Starker Kauri tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Unicom Starker Kauri tegels

Unicom Starker Kauri tegels

De Unicom Starker Kauri tegelserie bestaat uit prachtige langwerpige vloertegels met houtlook en een robuust design. Unicom Starker Kauri vloertegels hebben een vintage, gemêleerde look en zijn in diverse langwerpige formaten leverbaar. Door het combineren van de verschillende natuurlijke kleuren krijgt uw interieur een opvallende uitstraling. Bovendien lijken de Unicom Starker Kauri tegels net van echt hout, maar geniet u van het onderhoudsgemak van tegels.

Unicom Starker Kauri tegels zijn leverbaar in de volgende natuurlijke kleuren:

  • Bright
  • Essential
  • Golden
  • Mulled
  • Natural

Unicom Starker Kauri tegels zijn verkrijgbaar in het niet-gerectificeerde langwerpige formaat 13.8x83 cm. Ook zijn er smalle plintstroken leverbaar van 6.5x83 cm. Er zijn meerdere legverbanden mogelijk, waardoor uw ruimte een unieke touch krijgt. Bovendien zijn de Unicom Starker Kauri tegels vorstbestendig en is dit keramisch parket zeer duurzaam.

Bekijk de Unicom Starker Kauri tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Kauri van Unicom Starker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Unicom Starker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Unicom Starker Kauri tegelserie.

Vraag een offerte aan