!! WIJ WERKEN OP AFSPRAAK ZIE AGENDA !!

Tagina tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Tagina tegels

Tagina tegels

Tagina tegels is gestart in 1973 met het vervaardigen van vloertegels. Het bedrijf is al jarenlang een trendsetter op het gebied van vloertegels en biedt zeer goede kwaliteit. Samen met een team van architecten, techneuten en ontwerpers werkt Tagina tegels aan een zeer gewaardeerd tegelmerk.

Tagina is bekend geworden door het namaken van zeer oude tegels zoals van bijvoorbeeld een kloostervloer, gecombineerd met de technologie en de kwaliteit van nu.

Tagina tegels zijn er in de tegelcollecties:

  • Modern (Moderne tegels): In de collectie moderne vloertegels van Tagina is momenteel de Tagina Warm Stones een zeer populaire vloertegel. Tagina Warm Stones zijn vloertegels die in diverse kleuren en tegelstroken leverbaar zijn.
  • Classic (Klassieke tegels): Tagina Classic tegels zijn zeer gedetailleerde wandtegels met decortegels en decorstrippen die aan de luxe oude badkamers uit Italië doen denken. De Tagina Wire Natural In and Out van de Tagina Classic collectie zijn aparte vloertegels, die doorgetrokken kunnen worden naar buiten, bijvoorbeeld van woonkamer door naar buiten op het terras.
  • Compact (tegels voor buiten): Ook Tagina Compact tegels hebben een zeer luxe uitstraling. Deze tegels zijn maar liefst 20 mm dik, wat ze geschikt maakt voor diverse buitenruimtes. Bekijk bijvoorbeeld de Tagina Hard Rock Beton.
  • Rustic (Rustieke Tagina tegels): Rustieke populaire tegels van Tagina zijn de Terrae de Tarsine, Terre Cotte dell'Umbria, Cortona en Antica Umbria.

De nieuwste Tagina tegelseries zijn Tagina Apogeo 14, Tagina Deco d'Antan en Tagina Fucina. Bekijk de Tagina tegels website voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Tagina? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Tagina. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Tagina tegels.

Vraag een offerte aan

tagina keramische buitentegels