Vrijblijvend op afspraak, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies
  • Supergres Travel tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Supergres Travel tegels

Supergres Travel tegels

Supergres Travel is opvallend keramisch parket met een houtlook design. De tegelcollectie bestaat uit vier verschillende natuurlijke kleuren. Keramisch parket lijkt net echt hout, het is echter keramiek. Hierdoor geniet u van de voordelen van keramiek, zoals onderhoudsgemak en duurzaamheid. Supergres Travel vloertegels zijn in diverse langwerpige formaten leverbaar. Het design en het kleurenpalet van de Supergres Travel tegelserie geven uw ruimte een warme uitstraling.

Supergres Travel tegels zijn er in de kleuren:

  • North White
  • South Gold
  • East Grey
  • West Brown

Supergres Travel tegels zijn vervaardigd in de langwerpige formaten 19.7x120 cm tot 14.7x120 cm. Ook zijn ze verkrijgbaar in mooie decors, zoals Intreccio (houtblokken haaks op elkaar) en Cassettone (gevlochten design). Daarnaast zijn er speciale stukken leverbaar om het leggen te vergemakkelijken en zijn er plinten om het geheel af te maken. Of u nu houtlook tegels zoekt voor een badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer, Supergres Travel tegels zijn voor alle ruimten geschikt.

Download de Supergres Travel tegelserie brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Travel van Supergres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Supergres. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Supergres Travel tegelserie.

Vraag een offerte aan