• Supergres Remake tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Supergres Remake tegels

Supergres Remake tegels

Supergres Remake is keramisch parket met een houtlook design volgens de allerlaatste trends. De tegelcollectie bestaat uit vier verschillende kleurstellingen, allemaal met een vintage look. Keramisch parket ofwel houtlook lijkt net echt hout, maar het is keramiek. Hierdoor geniet u van voordelen als onderhoudsgemak en duurzaamheid. Supergres Remake vloertegels zijn in meerdere formaten leverbaar. Het vernieuwende design van de Supergres Remake tegelserie geven uw ruimte een moderne, robuuste uitstraling.

Supergres Remake tegels zijn er in de kleuren:

  • White
  • Gold
  • Grey
  • Brown

Supergres Remake tegels zijn er in de langwerpige formaten , 29.7x120 cm, 19.7x120 cm en 14.7x120 cm. Ook zijn ze er in het vierkante formaat 60x60 cm van 20 mm dik en daardoor geschikt voor buiten. Ze zijn voor de muur verkrijgbaar in mooie decors, zoals Brick (rechte tegelstroken) en Mosaico Esagona (hexagonale / honingraatvormige tegels). Tenslotte zijn er speciale stukken leverbaar voor optimaal leggemak en plinten om de look af maken. Of u nu houtlook tegels zoekt voor een badkamer, slaapkamer, keuken, woonkamer of zelfs buiten, Supergres Remake tegels zijn er voor alle ruimten.

Download de Supergres Remake tegelserie brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Remake van Supergres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Supergres. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Supergres Remake tegelserie.

Vraag een offerte aan