• Sphinx Concrete tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Sphinx Concrete tegels

Sphinx Concrete tegels

Sphinx Concrete tegels zijn grijskleurige betonlook tegels. Deze zijn geïnspireerd door de Maastrichtse wijk Ceramique. Het zijn strakke, koele tegels die in elke woning, appartement of loft passen. Bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer of hal. Ze kenmerken zich door een strak design. Elke concrete tegel is uniek en op elke tegel zijn mooie spikkels, krassen en andere oneffenheden te zien, wat een ‘gebruikt’ effect geeft.

De Sphinx Concrete tegelserie komt in twee grijstinten:

  • Concrete Grey
  • Concrete Dark Grey

De Sphinx Concrete vloertegelserie is er onder andere in de langwerpige formaten 40x80 cm en in het vierkante formaat 60x60 cm. Ook zijn er stroken en plinten verkrijgbaar. Bekijk op de website van Sphinx de Concrete tegels voor meer formaten, overige informatie en voor afbeeldingen of bekijk Sphinx Concrete in de Sphinx catalogus.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Concrete van Sphinx? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Sphinx. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Sphinx Concrete tegels.

Vraag een offerte aan