!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • Serenissima Urban tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Serenissima Urban tegels

Serenissima Urban tegels

De Serenissima Urban tegels: bestaat uit elegante houtlook vloertegels en wandtegels met een modern design. Serenissima Urban vloertegels hebben de natuurlijke uitstraling van hout. Het zijn echter keramieken tegels, die duurzamer zijn en makkelijker in het onderhoud dan parket. Deze serie is in grote, langwerpige formaten leverbaar. Hierdoor krijgt uw interieur een eigentijdse uitstraling. Bovendien komen Serenissima Urban tegels zowel in een ruimte in uw huis zoals de woonkamer of keuken, als in een winkelruimte of restaurant goed tot hun recht.

Serenissima Urban tegels zijn leverbaar in de natuurlijke kleuren:

  • Snow
  • Sand
  • Ecru
  • Mud
  • Dark

Serenissima Urban tegels zijn verkrijgbaar in de langwerpige formaten 15x60.8 cm en het grote 18x118.7 cm en 20x180 cm. Ook zijn ze verkrijgbaar in een opvallend mozaïek in de maat 2.3x2.3 cm. Daarnaast zijn er verschillende speciale stukken en decors leverbaar, zoals de Mosaici Brick wandtegels met korte strips in 3 verschillende kleuren.

Bekijk de Serenissima Urban tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Urban van Serenissima? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Serenissima. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Serenissima Urban tegelserie.

Vraag een offerte aan