!! WIJ WERKEN OP AFSPRAAK ZIE AGENDA !!
  • Serenissima MYart tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Serenissima MYart tegels

Serenissima MYart tegels

De Serenissima MYart tegels bestaat uit tegels met het uiterlijk van grof steen, wat de tegels een natuurlijke en robuuste uitstraling geeft. Het zijn solide tegels die geschikt zijn voor de badkamer, maar ook prachtig staan in de woonkamer. De Serenissima MYart tegels komen in zowel koele grijstinten als warme aardetinten. Hierdoor kunt u zowel een klassieke, als een hedendaagse uitstraling geven aan uw woning of ruimte met Serenissima MYart tegels.

Serenissima MYart tegels zijn verkrijgbaar in deze zes kleuren:

  • Black
  • Grey
  • Clay
  • Brown
  • Coral
  • Cream

Serenissima MYart tegels komen ook in maar liefst 5 verschillende vierkante formaten, van 60x60 cm tot 15,8x15,8 cm. Daarnaast is het langwerpige formaat 30,4x60,8 cm verkrijgbaar en zijn er allerlei decoratieve MYart tegels beschikbaar. Zo zijn er mozaïek tegels in twee maten (5 cm en 3 cm op een mat van 31,7x31,7 cm of 30x30 cm) en is er kiezel mozaïek verkrijgbaar voor een opvallende wand. Tenslotte zijn er smalle decorstukken en speciale tegelstukken voor de perfecte afwerking van uw vloer of wand.

Bekijk de Serenissima MYart brochure (PDF) op de website van Serenissima voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie MYart van Serenissima? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Serenissima. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Serenissima MYart tegelserie.

Vraag een offerte aan