!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • Serenissima Ducato Di Borgogna tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Serenissima Ducato Di Borgogna tegels

Serenissima Ducato Di Borgogna tegels

De Serenissima Ducato Di Borgogna tegels: bestaat uit prachtige steenlook vloertegels en wandtegels met een klassiek design. Serenissima Ducato Di Borgogna vloertegels hebben de natuurlijke uitstraling van steen. Ze zijn echter van keramiek, dat lang meegaat en makkelijk te onderhouden is. De Ducato Di Borgogna tegelserie komt in zowel enkele kleuren als decors voor op de vloer. De tegelserie ziet er rauw, bijna middeleeuws uit en geeft uw ruimte een klassieke, robuuste uitstraling. De Serenissima Ducato Di Borgogna tegels passen goed in een landelijk huis en zullen zeker opvallen in bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken of badkamer.

Serenissima Ducato Di Borgogna tegels zijn er in de kleuren:

  • Auxerre
  • Cluny
  • Dijon
  • Nevers

Serenissima Ducato Di Borgogna tegels zijn leverbaar in de formaten 60.8x60.8 cm, 40x80 cm, 40x60 cm en 40x40 cm. Ook zijn ze er in een Sestino ‘klinkervorm’ van 6x27 cm waarmee u tussen de tegels kunt variëren. De vloertegels van Ducato Di Borgogna zijn er in twee afwerkingen: Lappato en natuurlijk. Tenslotte zijn er enkele soorten mozaïeken in 30x40 cm (grootte mozaïeken: 7.5x7.5 cm) en 30x30 cm (grootte mozaïeken: 5x5 cm) per tegelmat voor op de muur.

Bekijk de Serenissima Ducato Di Borgogna brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Ducato Di Borgogna van Serenissima? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Serenissima. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Serenissima Ducato Di Borgogna tegelserie.

Vraag een offerte aan