!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • Serenissima Canalgrande tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Serenissima Canalgrande tegels

Serenissima Canalgrande tegels

De Serenissima Canalgrande tegelserie bestaat uit elegante marmerlook vloertegels en wandtegels met een klassiek design. Serenissima Canalgrande vloertegels hebben de natuurlijke uitstraling van marmer. Ze zijn echter van duurzaam keramiek, dat makkelijker te onderhouden is. De Canalgrande tegelserie komt in meerdere afwerkingen: Stone (ruw), Lappato (glanzend) en Naturale. Bovendien bevat de serie allerlei wanddecors in verschillende vormen, waardoor er een modern tintje kan worden gegeven aan de klassieke marmerlook. De Serenissima Canalgrande tegels zijn daarnaast erg chique, waardoor ze zeer zullen opvallen in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken.

Serenissima Canalgrande tegels zijn er in 1 kleur en meerdere soorten wandtegeldecors, zoals:

  • Stripes
  • Diamonds
  • Ramage
  • Esagona (flower, trama)

Serenissima Canalgrande tegels zijn er in de formaten 60x60 cm, 60x120 cm, 40x80 cm, 40x40 cm, en 10x20 cm. Ook zijn ze er in opvallende hexagonale (zeshoekige) tegels van 24x27,7 cm. Daarnaast zijn ze er in muurdecors van 40x80 cm en 60x60 cm en in kleine muurstenen van 10x20 cm. Tenslotte zijn er twee soorten plinten verkrijgbaar in mozaïeken in 30x30 cm per tegelmat. De mozaïeken zijn er in allerlei vormen en variaties.

Bekijk de Serenissima Canalgrande brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Canalgrande van Serenissima? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Serenissima. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Serenissima Canalgrande tegels.

Vraag een offerte aan