UITGEBREID ADVIES NODIG? PLAN EEN AFSPRAAK IN

  • Saime

Saime tegels zijn wandtegels en vloertegels van het handelsmerk Saime SanProspero Ceramica, onderdeel van het Italiaanse Nuova Riwal Ceramiche, dat ook Alfalux tegels op de markt brengt. Saime tegels onderscheiden zich door de balans tussen kwaliteit, duurzaamheid en vormgeving. Saime brengt een groot aantal tegelcollecties op de markt, die in uitstraling uiteenlopen van klassiek tot zeer modern en van strak tot speels.

Saime tegelseries die beschikbaar zijn:

Saime Kaleido tegels zijn momenteel zeer populair. Deze tegels van Saime hebben een fijne structuur en zijn erg gunstig geprijsd bij Tegelhuis Montfoort. Saime Kaleido is leverbaar in de kleuren Avorio, Beige, Grigio en Nero, avorio. De meest gewilde maten zijn 45x90 cm en 60x60 cm in deze tegelserie van Saime.

Bent u geïnteresseerd in tegels van Saime? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Saime. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Saime tegels.

Eerste indruk
Service
Prijs / kwaliteit

Webdesign: Creative Data