!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • Rex Esprit de Rex tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Rex Esprit de Rex tegels

Rex Esprit de Rex tegels

Rex Esprit de Rex tegels is een bijzondere cementlook tegel, minder sober dan de meeste betonlook tegels maar toch zeer elegant en gedistingeerd. Dankzij de drie verschillende patronen en vele formaten - waaronder echte XXL tegels - geeft Esprit de Rex een eigentijdse look aan ieder interieur.

Rex Esprit de Rex is verkrijgbaar in de kleuren:

  • Gris
  • Brun

...en in de patronen:

  • Vintage
  • Modern
  • Neutral

Bijzonder aan Esprit de Rex is dat het Vintage patroon enigszins op terrazzo lijkt, en het Modern patroon op natuursteen - terwijl toch duidelijk ook het cementkarakter behouden wordt. Zo krijgt de tegel een geheel eigen look - en dit natuurlijk met alle voordelen die keramiek heeft ten opzichte van cement, zoals minder onderhoud en geen scheuren.

Rex Esprit de Rex is verkrijgbaar in 8 formaten van 60x60 cm en 40x80 cm tot het XXL tegelformaat 120x280 cm. Daarnaast zijn er mozaïeken en verschillende oppervlakte-afwerkingen beschikbaar.

Voor meer informatie en fotomateriaal van deze unieke tegel kijkt u op de website.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in betonlook / cementlook tegels uit de serie Esprit de Rex van Rex? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Rex in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Rex Esprit de Rex tegels.

Vraag een offerte aan