Wij blijven ook nu op afspraak werken, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies
  • Refin Kasai tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Refin Kasai tegels

Refin Kasai tegels

Refin Kasai tegels is een bijzondere houtlook tegel, geïnspireerd op een oude Japanse techniek waarbij hout gebrand wordt om het te conserveren. Kasai betekent 'vuur', en de keramieken planken zien er dan ook uit alsof ze licht verkoold zijn. Refin Kasai houtlook tegels geven een unieke draai aan uw vloer of wand, met een effect dat geen enkele andere tegel kan leveren.

Refin Kasai wordt in drie kleuren vervaardigd:

  • Carta (wit)
  • Fumo (grijs)
  • Notte (zwart)

Naast de beschikbare kleuren kan Kasai ook bedrukt worden met een aantal op de Japanse cultuur gebaseerde patronen, zoals bamboe, kersenbloesem, Japanse karakters, koikarpers, en een wild decoratiemotief waarin al deze elementen samenkomen. 

Refin Kasai Japanse houtlook tegels zijn alleen verkrijgbaar in het plankformaat 25x150 cm. Voor een uitgebreide kijk op alle kleuren en motieven, zie de catalogus (pdf).

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Kasai van Refin? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Refin in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Refin Kasai tegels.

Vraag een offerte aan