• Refin Artech tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Refin Artech tegels

Refin Artech tegels

Refin Artech tegels is de revolutie onder de keramische tegels. Deze tegelserie is ontstaan voor geraffineerde interieurs zoals lofts en showrooms. Door lichtuitstralende effecten lijkt de uitstraling op een metalen oppervlakte. Deze slijt niet en is makkelijk te onderhouden, zowel voor binnen als buiten door de vorstbestendigheid van de Refin Artech tegel.

Door de ruime keuze uit multiformaat is de maatvoering geen probleem voor een verfijnde afwerking. De Artech lijn is zowel voor vloer als wandtegel te gebruiken.

Refin Artech is verkrijgbaar in de kleuren:

  • Bianco
  • Beige
  • Grigio
  • Nero
  • Perlato

Refin Artech is leverbaar in de maten: 60x120 cm, 30x120 cm, 75x75cm, 60x60 cm, 30x60 cm, 45x45 cm, 44,5x44.5 cm, 3x30 cm. Binnen deze tegelserie zijn ook mozaïek tegels verkrijgbaar, in de afmeting 30x30 cm per vel. Ook zijn er decortegels verkrijgbaar in de afmeting 30x60 cm in dezelfde kleuren.

Bekijk op de website van Refin de brochure van Refin Artech tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Artech van Refin? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Refin. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Refin Artech tegels.

Vraag een offerte aan