!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • Ragno Daylight tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Ragno Daylight tegels

Ragno Daylight tegels

Ragno Daylight tegels zijn klassieke marmerlook vloertegels met bijpassende wandtegels in zowel romantische als strakke decors. De vloertegels zijn geïnspireerd door marmer, ze zijn echter van keramiek. Zowel de Ragno Daylight wandtegels als vloertegels zijn er in een enkel formaat, wat mooi met elkaar combineert en zorgt voor eenheid. Er zijn zowel natuurlijk ogende varianten van de Daylight tegels verkrijgbaar, als marmer in warme of juist koele kleuren voor op de vloer. Bovendien zijn er Daylight mozaïek tegels voor op de muur. De Ragno Daylight tegels staan prachtig in badkamers en hallen, maar zijn ook geschikt voor een tijdloze woonkamer of sjieke keuken.

De Ragno Daylight tegelkleuren:

  • Bardiglio Imperiale
  • Bianco Venato
  • Calacatta Extra
  • Marfil
  • Naica Quartz

De vloertegels en de wandtegels van Ragno Daylight zijn er in het langwerpige formaat 32x89 cm. Ze zijn op diverse manieren met elkaar te combineren qua kleur en patronen. Daarnaast zijn er mooie mozaïeken van Daylight in matten van 32x32 cm met een opvallende combinatie van kleurtonen per tegelmat. Tenslotte zijn er speciale stukken verkrijgbaar.

Bekijk op de website van Ragno de Daylight tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen of download de Ragno Daylight brochure (PDF).

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Daylight van Ragno? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Ragno. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Ragno Daylight tegelserie.

Vraag een offerte aan