• eureka provenza

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Provenza Eureka

Provenza Eureka

Provenza Eureka is een natuursteenlook tegelserie die gebaseerd is op het rustieke uiterlijk van kalksteen. Provenza Eureka tegels komen in een grote hoeveelheid formaten en bieden u dus ruime mogelijkheden om uw interieur naar smaak vorm te geven - en dat allemaal met het gemak van keramische tegels, in plaats van kwetsbaar echt kalksteen.

Provenca Eureka natuursteenlook tegels zijn beschikbaar in de kleuren:

  • Bianco
  • Sabbia
  • Grigio
  • Moka

De formaten van Provenca Eureka lopen van 7,5x15 cm tot maar liefst 60x120 en 80x80 cm. Hiernaast zijn er allerlei decoratieve vormen, zoals zeshoekige tegels en mozaïektegeltjes, beschikbaar. Ook komt Provenca Eureka in een speciale afwerking voor wandtegels, waarbij het lijkt alsof er ruw gezaagd en ongepolijst kalksteen is gebruikt.

Voor een overzicht van deze en de verscheidene andere opties kunt u op de website of in de brochure (pdf) kijken. 

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels uit de serie Eureka van Provenza? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Provenza in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Eureka tegelserie.

Vraag een offerte aan