Vrijblijvend op afspraak, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Pastorelli tegels

Pastorelli tegels

Pastorelli tegels is een Italiaanse producent van zowel vloer als wandtegels. De collecties kenmerken zich door een nadruk op bijzondere texturen. Pastorelli is echt een koploper op dit gebied. Natuursteenlook, houtlook, betonlook en terracottalook zijn slechts een aantal voorbeelden van tegels die door Pastorelli worden geproduceerd. De keramieke tegels zijn zo geavanceerd dat ze nauwelijks van het inspiratiemateriaal (bijvoorbeeld tropisch hardhout of natuursteen) te onderscheiden zijn. 

Pastorelli specialiseert zich onder andere in extra dikke tegels (20MM) voor buitenvloeren. Tegels van deze dikte zijn nauwelijks stuk te krijgen. Verder kan Pastorelli zeer grote maten leveren van bijvoorbeeld 120x260 cm. Nieuwsgierig geworden? Ga dan even naar de Pastorelli website waar je afbeeldingen van de collecties kunt bekijken. 

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in tegels van Pastorelli? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Pastorelli in de showroom klaarstaan. je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van je Pastorelli tegels.

Vraag een offerte aan