panaria

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Panaria tegels

Panaria tegels

Panaria tegels zijn het product van een merk dat sinds 1974 actief is in de Italiaanse tegelbranche. Panaria biedt een gevarieerde reeks tegels aan met als doel het creëren van prettige ruimtes om in te leven en werken. Panaria tegels komen bijvoorbeeld in houtlook en betonlook tegel uitvoeringen, maar ook minder standaard lijnen zoals bijvoorbeeld terracotta tegels. Met een uitgebreide selectie natuursteenlook tegels is het aanbod van Panaria tegels compleet. Panaria tegels worden altijd vernieuwd en het bedrijf komt regelmatig met nieuwe tegelseries die met de laatste technieken worden ontwikkeld.

Bij Panaria staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het bedrijf rapporteert sinds 2016 volgens de laatste standaarden (GRI) over hun impact op milieu en klimaat en zowel hun producten als fabrieken worden aan hoge standaarden gehouden.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Panaria? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Panaria in de showroom klaarstaan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van uw Panaria tegels.

Vraag een offerte aan