Wij blijven ook nu op afspraak werken, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies
  • Nuovocorso Fossil tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Nuovocorso Fossil tegels

Nuovocorso Fossil tegels

Nuovocorso Fossil tegels zijn ongeglazuurde houtlook vloertegels, die door hun formaat en hun design net lijken op echt parket. Ze zijn water- en ijsbestendig en opvallend flexibel door het innovatieve materiaal dat is gebruikt voor de Fossil tegelserie. De Nuovocorso Fossil tegels bevat 3 aardse kleuren, die dit keramisch parket goed tot zijn recht laten komen.

De Nuovocorso Fossil kleuren zijn:

  • Copper
  • Ice
  • Sand

Deze tegels hebben langwerpige formaten van maar liefst 20x180 cm of 30x180 cm. Door de breedte om en om te variëren, kunt u een speels effect krijgen op uw vloer. Bekijk op de Nuovocorso website de Fossil tegels brochure voor meer informatie en afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Fossil van Nuovocorso? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Nuovocorso. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Nuovocorso Fossil tegelserie.

Vraag een offerte aan