Terug

Nordceram Loft tegels

De Nordceram Loft tegels bestaat uit solide antislip vloertegels die makkelijk te onderhouden en schoon te maken zijn. Nordceram Loft tegels hebben een natuurlijke steenlook en zijn in diverse vierkante en langwerpige formaten leverbaar. Door de koele kleuren krijgt uw interieur een frisse uitstraling. Bovendien heeft de Nordceram Loft tegelserie bijpassende mozaïek tegels en decortegels in de collectie.

Nordceram Loft tegelserie is er in de kleuren:

  • Beige
  • Coffee
  • Grey
  • Anthracite

Nordceram Loft tegels zijn er in de vierkante formaten 33x33 cm en 60x60 cm of het langwerpige formaat van 60x120 cm. Ook zijn ze verkrijgbaar in opvallende mozaïek tegels in de maat 5x5 cm. Daarnaast zijn er Nordceram Loft tegels met een opvallend decor in de vorm van 4 extra strepen voor een chique effect en zijn er speciale plinten leverbaar.

Bekijk de Nordceram Loft tegelserie brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Loft van Nordceram? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Nordceram. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Nordceram Loft tegelserie.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Nordceram tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak