Vrijblijvend op afspraak, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies

Niro Granite tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Niro Granite tegels

Niro Granite tegels

Niro Granite tegels zijn van Zwitserse kwaliteit. Het bedrijf is opgericht in 1979 en heeft zich langzaam uitgebreid in Maleisië, Indonesië en China. Alle fabrieken waar Niro Granite tegels worden gemaakt, handhaven zeer hoge technische prestaties en leveren pure Zwitserse kwaliteit. Niro Granite tegels heeft meerdere awards gewonnen, onder andere voor het merk, het design, de marketing en duurzaam ondernemen. Stijlvol, strak en puur zijn kenmerken van Niro Granite tegels.

De tegelserie Niro Granite Regal is een populaire vloertegel in Nederland, met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De Niro Granite Regal vloertegels zijn leverbaar in diverse maten waaronder het grootformaat vierkante tegels van 80x80 cm.

Ook is er een Niro Granite houtlook tegelvariant (keramisch parket): Niro Granite Natural Wood. Deze komt in de formaten 20x90 cm en is erg aantrekkelijk geprijsd.

Bekijk alle Niro Granite brochures op de website van Niro Granite tegels.

Vraag een offerte aan

Niro Granite tegels levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in tegels van Niro Granite? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Niro Granite. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Niro Granite tegels.

Vraag een offerte aan