uitgebreid advies nodig ? Plan een afspraak in via onze agenda
  • Mosa More than white tegels

Offerte aanvragen

Mosa More than white tegels

Mosa More than white tegels

Mosa More than white tegels werden in feburari 2008 door Mosa geïntroduceerd. Mosa More than white is een collectie wandtegels, waarvan de basis bestaat uit het liggend te plaatsen royale formaat van 30x60 cm, in de kleuren mat 48020 wit of glanzend 48010 wit. Andere formaten van Mosa More than white tegels zijn 10x60 cm, 15x60 cm en 20x60 cm.

Mosa More than white tegels heeft naast witte tegels, een uitgebreid assortiment aan stijlen, waaronder stroken, patronen en mozaïeken. Zo zijn er Mosa mozaïek tegels More than white in glanzend uni wit of zwart, of stroken van 30x60 cm in wit of zwart met een gebloemd dessin. Ook zijn er Mosa More than white stroken in verschillende formaten in de kleuren agaatgrijs, mosgrijs en antraciet.

De Mosa More than white collectie maakt een eigentijdse en individuele inrichting van uw badkamer mogelijk. Dankzij de brede keuze aan formaten en patronen kunt u met More than white tegels kiezen uit een strakke en regelmatige uitstraling, maar ook voor een levendige en gevarieerde wand, met of zonder bijzondere accenten.

Bekijk op de website van Mosa de Mosa More than white tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen. De Mosa More than white wandtegels zijn uitstekend te combineren met vloertegels uit de Mosa Greys en Mosa Terra Maestricht collectie, waaronder de nieuwe kleur porseleinwit.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie More than white van Mosa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mosa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mosa More than White tegelserie.

Vraag een offerte aan